Back to News

Liki Everywhere! 召集Liki車隊(活動於9月4日完結)

Liki Trike 自推出以來,都深受不少爸爸媽媽既喜愛!無論去邊到,父母都可以輕鬆推車小朋友周圍去,同時又可以學習自己控制車仔~予學習於玩樂!

而且 Liki都好方便,折置得好細,而且三秒內極快打開!收納方便又簡單!

有留意我地動態就知道,我地已經成功召集兩隊Liki車隊一齊黎到我地奧海城/元朗門市出巡影相啦!

第二次黎到YOHO!仲有爸爸一齊,好有愛呀!

有好多爸爸媽媽問:「點先可以加入車隊呀?」

Jakewell 召集所有小車神一齊組車隊出巡香港‼️

依家只要成功召集車隊,就可以獲得神秘禮物啦


參加方法

1.爸爸媽媽自行召集組成Liki車隊,車隊最少要有五個小車神

(5-9個小車神 - 每人可獲得$200禮物) / (10個或以上小車神 - 每人可獲得$600禮物)

2.成功召集後,進入 https://bit.ly/2XblfAY 填寫簡單資料

3.去Facebook 帖子 按此 下方留言「我要做車神!成功召集Liki車隊!」

3.我們將有專人聯絡你預約時間,到時記得帶埋invoice親臨店舖~小車神一齊影相攞禮物

條款與細則

1. 每個車隊最少要有五個成員

2. 禮物價值會因人數而改變,5-9個小車神 - 每人可獲得$200禮物) / 10個或以上小車神 - 每人可獲得$600禮物

3. 禮物款式由Jakewell決定,恕未能選擇禮物款式。

4. 禮物不能轉讓,亦不能兌換為現金、其他貨品或任何折扣。不可退回、更換、取消或轉換現金或其他禮品。

5. 遞交同完成以上步驟後,請各位爸爸媽媽耐心等待,市場部同事將在7-14天工作天內盡快同你WhatsApp聯絡!

6. 出席同換領禮物必須出示購買invoice,以方便店舖同事作出紀錄,而每張invoice只限參加一次。

7. 記得要揸埋Liki Trike過黎呀!

8. 是次推廣活動詳情及條款及細則,如有任個爭議,Jakewell保留最終決定權。

想成為小車神?簡單幾個步驟,小朋友做摩托手!參閱同瀏覽以下相關產品!